Opvang

In Kindcentrum Kloosterveen wordt niet alleen onderwijs gegeven, maar worden ook verschillende soorten opvang aangeboden. Plateau Kinderopvang biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Denk aan buitenschoolse opvang, peuteropvang en kinderdagopvang. 

De verschillende vormen van opvang zijn allemaal gevestigd in ons kindcentrum, waar kinderen - en hun ouders - terecht kunnen voor kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, de SportBSO en Overblijven@lunch. De SportBSO is te vinden bij voetbalvereniging FC Assen. 

De mogelijkheden bij Plateau Kinderopvang zijn groot en zorgen ervoor dat onze leerlingen de hele dag op dezelfde locatie kunnen blijven. Daarnaast kun je bij de opvangorganisatie kiezen voor vaste dagen, maar ook voor een meer flexibele vorm van opvang.

Meer informatie
Meer informatie over kinderopvang op Kindcentrum Kloosterveen is te vinden op de website van Plateau Kinderopvang. Hier staan ook de GGD-rapportages. Meer weten over de verschillende vormen van opvang? Bekijk ook dan de website van Plateau Kinderopvang.